Autoservice Åhus AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

Hjulinställning med 3D-teknik

Nu har vi installerat den senaste tekniken för hjulinställning från Bosch – FWA 4630. Systemet har en unik och integrerad 3D-mätteknik som resulterar i en extremt exakt hjulinställning. Det innebär att du kör säkrare och att du får en mer stabil körupplevelse. Inställningen fungerar för alla bilmärken och vi gör justeringen medan du tar en kopp kaffe i receptionen.

Autoservice Åhus AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!