Autoservice Åhus AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damageservice turn-off-twos

Släpvagn Åhus

Köp din släpvagn hos oss!

Om du är villaägare, skogsägare eller hantverkare vet du att behovet ofta infinner sig efter en rejäl släpvagn som gör jobbet enklare. I många fall lönar det sig snabbt att äga en egen släpvagn istället för att hyra en släpvagn vid varje tillfälle. Vi säljer Sveriges kanske mest uppskattade släpvagnar från Brenderup. De finns i flera olika utföranden för de flesta ändamål. Kom in och bekanta dig med en slitstark arbetskamrat som kommer att vara dig till hjälp under många år framöver.

Service och reparation av släpvagnar

En släpvagn utsätts ofta för hårda prövningar, ibland i tuff terräng. Om du har drabbats av skada eller vanligt slitage är du välkommen till oss. Vi erbjuder service och reparation av släpvagnar – för samtliga märken. Vill du hellre göra jobbet själv säljer vi reservdelar från Valeryd* – Sveriges ledande levantör av reservdelar för släp- och husvagnar.


Autoservice Åhus AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!